enda

Ridley Scott

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All the Money in the World 2018 Instruktion U/Spillefilm
Alien: Covenant 2017 Instruktion U/Spillefilm
The Martian 2015 Instruktion U/Spillefilm
Blade Runner: The Final Cut 2015 Instruktion
Exodus - Gods and Kings 2014 Instruktion U/Spillefilm
The Counselor 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Out of the Furnace 2013 Producer U/Spillefilm
Prometheus 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The grey 2012 Producer U/Spillefilm
Robin Hood 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The A-team 2010 Producer U/Spillefilm
American Gangster 2008 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Blade Runner - The Final Cut 2008 Instruktion U/Spillefilm
Body of lies 2008 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford 2007 Produktion U/Spillefilm
A Good Year 2006 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Kingdom of Heaven 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
I dine sko 2005 Produktion U/Spillefilm
De usynlige børn 2005 Instruktion U/Spillefilm
Matchstick Men 2003 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Hannibal 2001 Instruktion U/Spillefilm
Black Hawk Down 2001 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Gladiator 2000 Instruktion U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
1492: Erobring af Paradis 1992 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Blade Runner - The Directors Cut 1992 Instruktion U/Spillefilm
Thelma og Louise 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Black rain 1989 Instruktion U/Spillefilm
Hun så det ske 1987 Instruktion U/Spillefilm
Legend 1985 Instruktion U/Spillefilm
Blade Runner 1982 Instruktion U/Spillefilm
Alien - den 8. passager 1979 Instruktion, Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.