enda

Rigmor Hvidtfeldt

(1907 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Matador 1978 Garderobedame på "Postgården" Tv-serie
Vor by 1970 Medvirkende Tv-film
Eventyr på Mallorca 1961 Fru Schou DK/Spillefilm
Paw 1959 Skolelærerens kone DK/Spillefilm
Candida 1956 Medvirkende Tv-film
Motivet 1955 Medvirkende Tv-film
I gabestokken 1950 Magda, Sejrs kone DK/Spillefilm
Det kære København 1944 Ida, gift med Marius DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.