enda

Rikard Wolff

(1958 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Englegård - Alle gode gange tre 2010 Zac U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Robert Friedman U/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Sorte Bill DK/Spillefilm
Forræderi 1994 Speaker DK/Dokumentarfilm
Englegård - næste sommer 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Englegård 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Oksen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.