enda

Rikke Ege Høilund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Smukke mennesker 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Scripter DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forbrug dig selv 2009 Producer DK/Kort fiktion
Himlen falder 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Profetia 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Produktionsassistent Tv-serie
Mesopotamia 2008 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Snooze 2008 Produktionsleder DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Produktionsleder DK/Kort fiktion
En enkelt til Korsør 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Stills DK/Kort fiktion
Heart Medicine 2007 Stills, Postproduktionschef DK/Kort fiktion
Maszynka do Swirkania 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Karlas kabale 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Carls engle 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.