enda

Rikke Gulstad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Du forsvinder 2017 Scripter DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Scripter DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Scripter DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Scripter Tv-serie
Tid til forandring 2004 Scripter DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Scripter DK/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Bertram & co 2002 Scripter DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 2001 Scripter DK/Spillefilm
No man's land 2000 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.