enda

Rikke Ulnits

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Location scout DK/Kort fiktion
Manden med de gyldne ører 2009 Location scout Tv-serie
Lærkevej 2009 Location scout Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Location scout DK/Spillefilm
Gaven 2008 Location scout DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Location scout DK/Kort fiktion
Den rette ånd 2005 Location manager DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Location scout DK/Spillefilm
4000 Roskilde 2002 Foto DK/Kort fiktion
Credo 1998 Foto DK/Eksperimentalfilm
Inger Christensen - Cikaderne findes 1998 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Sisyfos verden 1997 Foto DK/Kort fiktion
Den ultimative kvinde 1997 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.