enda

Rip Torn

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
The Golden Boys 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Yours, mine & ours 2005 Commandant Sherman U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Zed U/Spillefilm
Freddy Got Fingered 2001 Jim Brody U/Spillefilm
RoboCop 3 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Transit til himlen 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Nadine - en skudsikker affære 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Den anden mand 1984 Medvirkende U/Spillefilm
En kvindes triumf 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Lurende øjne 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Klædt af til skindet 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Manden, som kom ned på jorden 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Pork Chop Hill 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.