enda

Rita Hayworth

(1918 – 1987)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store Wildwestshow 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Separate Tables 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Pal Joey 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Regn 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Affæren i Trinidad 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden fra Shanghai 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Gilda 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Pin-up pigen 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Tales of Manhattan 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Bryllupsdansen 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.