enda

River Phoenix

(1970 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dark Blood 2012 Medvirkende U/Spillefilm
The Thing Called Love 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Silent Tongue 1993 Medvirkende U/Spillefilm
My Own Private Idaho 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Running on Empty 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Et døgn med Jimmy Reardon 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Sammenhold 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Mosquito kysten 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.