enda

Rob Bowman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elaine Stritch: Shoot Me 2013 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Castle - Sæson 4 2012 Instruktion
Castle - Sæson 3 2011 Instruktion
Elektra 2005 Instruktion U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Instruktion U/Spillefilm
The x-files - Strengt fortroligt 1998 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.