enda

Rob Cohen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Hurricane Heist 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Boy Next Door 2015 Instruktion U/Spillefilm
Alex Cross 2012 Instruktion U/Spillefilm
Mumien: Drage-kejserens grav 2008 Instruktion U/Spillefilm
Stealth - det usynlige våben 2005 Instruktion
XXX 2002 Instruktion U/Spillefilm
The Fast and the Furious 2001 Instruktion U/Spillefilm
Skulls 2000 Instruktion U/Spillefilm
The Rat Pack 1998 Instruktion
Daylight 1996 Instruktion U/Spillefilm
Dragonheart 1996 Instruktion U/Spillefilm
Dragon: Legenden om Bruce Lee 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Producer U/Spillefilm
Du skyder, jeg smiler 1990 Producer U/Spillefilm
Light of day - vild med rock 1987 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.