enda

Rob Marshall

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mary Poppins vender tilbage 2018 Instruktion U/Spillefilm
Into the Woods 2015 Instruktion U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand 2011 Instruktion U/Spillefilm
Nine 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Instruktion U/Spillefilm
Chicago 2002 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.