enda

Rob Schneider

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Big Stan 2007 Instruktion
50 first dates 2004 Ula U/Spillefilm
The Hot Chick 2002 Jessica U/Spillefilm
The Animal 2001 Marvin, Manus U/Spillefilm
Er du til noget? 1999 Deuce Bigalow, Manus U/Spillefilm
Sænk periskopet 1996 Marty Pascal U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.