enda

Robb Wilson King

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Barbershop 2 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tomcats 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Money Talks 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hard to Kill 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dømt til døden 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jernørnen 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jeg har aldrig fået noget 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den blodige weekend 1983 Produktionsdesign, Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.