enda

Robbie Coltrane

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En heldig næse 2001 Delaney U/Spillefilm
The pope must die 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Nonner i løbetid 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Danny og den vilde fasanjagt 1989 Medvirkende Tv-film
The Fruit Machine 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Mona Lisa 1986 Medvirkende U/Spillefilm
For rigets sikkerhed 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Bag tremmer 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.