enda

Robbie Greenberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De vilde svin 2007 Foto U/Spillefilm
Save the Last Dance 2001 Foto U/Spillefilm
Fools Rush In 1997 Foto U/Spillefilm
Kapring i høj fart 1995 Foto U/Spillefilm
Befri Willy 1993 Foto U/Spillefilm
Milagro 1987 Foto U/Spillefilm
Sweet dreams 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.