enda

Robert Aldrich

(1918 – 1983)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ned i madrassen, piger 1981 Instruktion U/Spillefilm
Luk øjnene og skyd 1979 Instruktion U/Spillefilm
Uropatruljen 1977 Instruktion U/Spillefilm
Raketbase 3 1977 Instruktion U/Spillefilm
Det skrappe hold 1974 Instruktion U/Spillefilm
Jernbanens hårde drenge 1973 Instruktion U/Spillefilm
Ulzanas Raid 1972 Instruktion
Ulzanas sidste kamp 1972 Instruktion U/Spillefilm
Ingen orkideer til miss Blandish 1971 Instruktion U/Spillefilm
Intime veninder 1968 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Det beskidte dusin 1967 Instruktion U/Spillefilm
Tys...tys, Charlotte 1964 Instruktion U/Spillefilm
Fire for Texas 1963 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Hvad blev der egentlig af Baby Jane? 1962 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.