enda

Robert Arthur

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skin Deep 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Hellfighters 1968 Produktion U/Spillefilm
Flammer over Virginia 1965 Produktion U/Spillefilm
Ånden er over mig 1964 Produktion U/Spillefilm
Militærlægen kaptajn Newman 1963 Produktion U/Spillefilm
Korporalen på eventyr 1958 Produktion U/Spillefilm
Jeg er loven 1953 Produktion U/Spillefilm
Forsidesensationen 1951 Herbie Cook U/Spillefilm
Abbott og Costello i Fremmedlegionen 1950 Produktion U/Kort fiktion
Francis 1949 Produktion U/Spillefilm
Bagdad 1949 Produktion U/Spillefilm
Abbott og Costello møder snigmorderen 1949 Produktion U/Spillefilm
Uhyggen breder sig 1948 Produktion U/Spillefilm
Abbott og Costello som tyrefægtere 1948 Produktion U/Spillefilm
Abbott og Costello i Det vilde Vesten 1947 Produktion U/Spillefilm
Abbott & Costello i dødskørsel 1946 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.