enda

Robert Benton

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
A Cup of Love 2007 Instruktion
The ice harvest 2005 Manus U/Spillefilm
The Human Stain 2003 Instruktion U/Spillefilm
Sandhedens time 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Billy Bathgate - Gangsternes lærling 1991 Instruktion U/Spillefilm
Nadine - en skudsikker affære 1987 Manus U/Spillefilm
En plads i mit hjerte 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Still of the night 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Klædt af til skindet 1982 Scenograf U/Spillefilm
Kramer mod Kramer 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Superman 1978 Manus U/Spillefilm
Godt skudt, du gamle 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Westens vilde drenge 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Du er toppen professor 1972 Manus U/Spillefilm
Bonnie og Clyde 1967 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.