enda

Robert Bresson

(1901 – 1999)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blodpenge 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Djævelen måske 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Barnebruden 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mouchette - Den voldtagne 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hvad med Balthazar? 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Procès de Jeanne d'Arc 1962 Instruktion U/Spillefilm
Lommetyven 1959 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En dødsdømt flygter 1956 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En landsbypræsts dagbog 1951 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Damerne fra Boulogneskoven 1945 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.