enda

Robert Burks

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marnie 1964 Foto U/Spillefilm
Fuglene 1963 Foto U/Spillefilm
The Pleasure of his Company 1961 Fotograf U/Spillefilm
Heksekedlen 1960 Foto U/Spillefilm
Menneskejagt 1959 Foto U/Spillefilm
En kvinde skygges 1958 Foto U/Spillefilm
Fang tyven 1955 Foto U/Spillefilm
Hvem myrdede Harry? 1955 Foto U/Spillefilm
Manden der vidste for meget 1955 Foto U/Spillefilm
Skjulte øjne 1954 Foto U/Spillefilm
Telefonen ringer kl. 23 1954 Foto U/Spillefilm
Jeg tilstår 1953 Foto U/Spillefilm
Farligt møde 1951 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.