enda

Robert Chartoff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ender's Game 2013 Producer U/Spillefilm
Rocky V 1990 Producer U/Spillefilm
Rocky IV 1985 Producer U/Spillefilm
Mænd af den rette støbning 1983 Producer U/Spillefilm
Rocky II 1979 Producer U/Spillefilm
New York, New York 1977 Produktion U/Spillefilm
Rocky 1976 Produktion U/Spillefilm
Manden uden nerver 1975 Produktion U/Spillefilm
Pendergast mysteriet 1975 Produktion U/Spillefilm
Hasard 1974 Produktion U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Produktion U/Spillefilm
Pansernes beskidte job 1972 Producer U/Spillefilm
Jamen, man skyder da heste 1969 Produktion U/Spillefilm
Point blank - Alcatraz morderen 1967 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.