enda

Robert Clatworthy

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Politiets blinde øje 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rapport til politikommissæren 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fri som en sommerfugl 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sheriffen kommer til Jackson Hole 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
R.P.M 1970 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kaktusblomsten 1969 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gæt hvem der kommer til middag? 1967 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ship of fools 1965 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vestens vilde veje 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.