enda

Robert A. Dietrich

(1889 – 1947)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Menneskehedens Laster 1926 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ich-bin-Du 1921 Scenograf U/Spillefilm
Ud af det gyldne Bur 1920 Produktionsdesign U/Spillefilm
Homunculus - Homunculus' Hævn 1916 Produktionsdesign U/Spillefilm
Homunculus - Manden uden Sjæl 1916 Produktionsdesign U/Spillefilm
Homunculus - Bogen med Hemmeligheden 1916 Produktionsdesign U/Spillefilm
Homunculus - Menneskehedens Tilintetgørelse 1916 Produktionsdesign U/Spillefilm
Homunculus VI 1916 Produktionsdesign U/Spillefilm
Komedianter 1913 Produktionsdesign U/Spillefilm
Studenten fra Prag 1913 Produktionsdesign U/Spillefilm
Proletarpigen 1912 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den vilde Jæger 1912 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den Store Elskov 1911 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det hede Blod 1911 Produktionsdesign U/Spillefilm
I det store Øjeblik 1911 Produktionsdesign U/Spillefilm
Natsværmeren 1911 Produktionsdesign U/Spillefilm
Landevejens Pige 1911 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.