enda

Robert Dorfmann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Papillon 1973 Produktion U/Spillefilm
Telefon til chefen 1972 Produktion U/Spillefilm
Den røde sol 1971 Producer U/Spillefilm
Huset under træerne 1971 Producer U/Spillefilm
Den røde cirkel 1970 Produktion U/Spillefilm
Tilståelsen 1970 Produktion U/Spillefilm
Trafik 1970 Produktion U/Spillefilm
Tristana 1970 Produktion U/Spillefilm
Kold sved 1970 Producer U/Spillefilm
Fanget af en erotiker 1968 Produktion U/Spillefilm
Med skumsprøjt for boven 1967 Produktion U/Spillefilm
Fjolset 1965 Produktion U/Spillefilm
Vildfaren ungdom 1958 Produktion U/Spillefilm
Den store dæmning 1956 Produktion U/Spillefilm
Forbudte lege 1952 Produktion U/Spillefilm
De syv der dømte 1950 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.