enda

Robert E. Swink

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Cairo mysteriet 1980 Klip U/Spillefilm
Guld og gamle drenge 1979 Klip U/Spillefilm
Skyd ikke på tandlægen 1979 Klip U/Spillefilm
Drengene fra Brasilien 1978 Klip U/Spillefilm
Diamantpigen 1973 Klip U/Spillefilm
Papillon 1973 Klip U/Spillefilm
Cowboys 1971 Klip U/Spillefilm
Fidusmageren 1967 Klip U/Spillefilm
Anne Franks dagbog 1959 Klip U/Spillefilm
Min søn er en fremmed 1957 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.