enda

Robert Elswit

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Foto U/Spillefilm
Bourne legacy 2012 Foto U/Spillefilm
The men who stare at goats 2010 Foto U/Spillefilm
Salt 2010 Foto U/Spillefilm
The Town 2010 Foto U/Spillefilm
Duplicity 2009 Foto U/Spillefilm
The The Burning Plain 2008 Foto U/Spillefilm
Michael Clayton 2007 Foto U/Spillefilm
There will be blood 2007 Foto U/Spillefilm
Good Night, and Good Luck. 2005 Foto U/Spillefilm
Syriana 2005 Foto U/Spillefilm
Juryen 2003 Foto U/Spillefilm
Punch-Drunk Love 2002 Foto U/Spillefilm
Kuppet 2001 Foto U/Spillefilm
Bounce 2000 Foto U/Spillefilm
8 MM - Otte millimeter 1999 Foto U/Spillefilm
Magnolia 1999 Foto U/Spillefilm
Tomorrow never dies 1997 Foto U/Spillefilm
Boogie nights 1997 Foto U/Spillefilm
Mellem venner 1996 Foto U/Spillefilm
The river wild 1994 Foto U/Spillefilm
Hånden på vuggen 1992 Foto U/Spillefilm
Paris trout 1991 Foto U/Spillefilm
Ingen udvej 1990 Foto U/Spillefilm
Silent voice 1987 Foto U/Spillefilm
En lady kommer til byen 1986 Foto, Musik U/Spillefilm
Drømmepigen 1985 Foto U/Spillefilm
Køreskolen 1985 Foto U/Spillefilm
Jedi-ridderen vender tilbage 1983 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.