enda

Robert Estrin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Familien Perez 1995 Klip U/Spillefilm
Ved floden 1992 Klip U/Spillefilm
Interne affærer 1990 Klip U/Spillefilm
Colors 1988 Klip U/Spillefilm
En lady kommer til byen 1986 Klip U/Spillefilm
Åndeløs 1983 Klip U/Spillefilm
Stem på McKay 1972 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.