enda

Robert Evans

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Mr. Selfridge Season 2 2014 Instruktion
How to Lose a Guy in 10 Days 2003 Produktion U/Spillefilm
The kid stays in the picture 2001 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Når godtfolk kommer til byen 1999 Produktion U/Spillefilm
Jade 1995 Producer U/Spillefilm
Sliver 1992 Producer U/Spillefilm
Cotton Club 1984 Producer U/Spillefilm
Skipper Skræk 1980 Producer U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Produktion U/Spillefilm
Chinatown 1974 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.