enda

Robert F. Boyle

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Troop Beverly Hill$ 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dragnet - benhårde strømere 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bord til fem 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Byens bedste horehus 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rekrut Benjamin 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Seksløberen, som blev tavs 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bid tænderne sammen 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mame - Min sjove tante 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alexanders stående problem 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spillemand på en tagryg 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Marnie 1964 Produktionsdesign U/Spillefilm
Menneskejagt 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
Abbott og Costello i Alaska 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den uventede gæst 1947 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ud over alle grænser 1943 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.