enda

Robert Folk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maximum risk - helt uden sikkerhedsnet 1996 Musik U/Spillefilm
Ace Ventura - når naturen kalder 1995 Musik U/Spillefilm
Nothing to lose 1995 Musik U/Spillefilm
Politiskolen i Moskva 1994 Musik U/Spillefilm
Dødbringende måben 1 1993 Musik U/Spillefilm
Toy soldiers 1991 Musik U/Spillefilm
Den uendelige historie 2 1990 Musik U/Spillefilm
Politiskolen 6 vælter byen 1989 Musik U/Spillefilm
Som ild og vand 1989 Musik U/Spillefilm
Politiskolen 5 på Miami-patrulje 1988 Musik U/Spillefilm
Sidste udvej 1988 Musik U/Spillefilm
Politiskolen 4 1987 Musik U/Spillefilm
Can't buy me love 1987 Musik U/Spillefilm
Politiskolen 3 - Tilbage på anstalten 1986 Musik U/Spillefilm
Politiskolen 2 - Deres første opgave 1985 Musik U/Spillefilm
Politiskolen 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.