enda

Robert Forster

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Supernova 2000 A. J. Marley U/Spillefilm
Jackie Brown 1997 Max Cherry U/Spillefilm
Shotgun 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Alligator - uhyret under byens gader 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det sorte hul 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Lavinen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Det blodige spor 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.