enda

Robert Grant

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ih! siger den lille bamse 2007 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Inkasso 2004 Scenograf DK/Spillefilm
Zafir 2003 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Lost 1999 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Heart-break-circle 1999 Klip DK/Eksperimentalfilm
I Kina spiser de hunde 1999 Scenograf DK/Spillefilm
Mens legen er god 1997 Foto DK/Kort fiktion
Belma 1996 Rekvisitør DK/Spillefilm
Weather forecast 1994 Foto DK/Kort fiktion
Glasmuren 1994 Foto DK/Kort fiktion
Vases or Faces 1994 Foto DK/Kort fiktion
Hvis du var til 1992 Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Barndommens landskaber 1992 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Det skaldede spøgelse 1992 Special effects DK/Spillefilm
Russian pizza blues 1992 Robert, Rekvisitør DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.