enda

Robert Hansen

(1883 – 1957)

Forfatter og manuskriptforfatter. Skrev som bogforfatter under pseudonymet Jens Anker.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mandens Overmand 1919 Manus DK/Kort fiktion
Et nydeligt Trekløver 1919 Manus DK/Kort fiktion
Reservestatisten 1918 Manus DK/Kort fiktion
Ansigtet lyver II 1917 Manus DK/Spillefilm
Ansigtet lyver I 1917 Manus DK/Spillefilm
Gentleman for en Time 1917 Manus DK/Kort fiktion
Professorens dyrebare Krukke 1917 Manus DK/Kort fiktion
Skriget fra Djævlekløften 1917 Manus DK/Spillefilm
Den værdifulde Husassistent 1916 Manus DK/Kort fiktion
En landlig Uskyldighed 1916 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.