enda

Robert Jacobsen

(1912 – 1993)

Skulptør, billedhugger, maler m.m. Født 4/6 1912 (Robert Julius Tommy Jacobsen), død 26/1 1993.

Engageret i 40'ernes eksperimentalfilmmiljø sammen med bl.a. Albert Mertz og Ole Roos.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Robert Jacobsen 1974 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Realitet A 1950 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
På besøg hos kong Tingeling 1947 Kongen DK/Eksperimentalfilm
Historien om en mand 1944 Den voksne Arthur DK/Eksperimentalfilm
Hjertetyven 1943 Millionæren DK/Eksperimentalfilm
Flugten 1942 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.