enda

Robert Juillard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lemmy går til sagen 1960 Foto U/Spillefilm
Favntag i natten 1959 Foto U/Spillefilm
Lykkens landevej 1956 Foto U/Spillefilm
Lukkede døre 1954 Foto U/Spillefilm
Frygtens pris 1953 Foto U/Spillefilm
Forbudte lege 1952 Foto U/Spillefilm
Bag Façaden 1939 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.