enda

Robert K. Lambert

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vejen til Betlehem 2006 Klip U/Spillefilm
I Heart Huckabees 2004 Klip U/Spillefilm
Bulletproof Monk 2003 Klip U/Spillefilm
Three Kings 1999 Klip U/Spillefilm
Blue sky 1994 Klip U/Spillefilm
Heavenly bodies 1985 Klip U/Spillefilm
Hotel New Hampshire 1984 Klip U/Spillefilm
USS Nimitz ... forsvundet i Stillehavet 1980 Klip U/Spillefilm
I storbyens nat 1978 Klip U/Spillefilm
Sort på hvidt 1972 Klip U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.