enda

Robert Klane

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Weekend med Bernie II 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Lad os slå "de gamle" ihjel 1992 Manus U/Spillefilm
Weekend med Bernie 1989 Manus U/Spillefilm
Manden med den røde sko 1985 Manus U/Spillefilm
Fars frygtelige feriedage 1985 Manus U/Spillefilm
Min kone er utrolig 1983 Manus U/Spillefilm
Brandudsalg 1977 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.