enda

Robert Krasker

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fanget af vildmarken 1966 Foto U/Spillefilm
Telemarkens helte 1965 Foto U/Spillefilm
Romerrigets fald 1964 Foto U/Spillefilm
Mytteri 1962 Foto U/Spillefilm
El Cid 1961 Foto U/Spillefilm
Labyrinten 1960 Foto U/Spillefilm
Alexander den Store 1956 Foto U/Spillefilm
Romeo og Juliet 1954 Foto U/Spillefilm
Hvide mand, vær os nådig! 1952 Foto U/Spillefilm
Den tredie mand 1949 Foto U/Spillefilm
Natten uden naade 1947 Foto U/Spillefilm
Cæsar og Cleopatra 1945 Foto U/Spillefilm
Det korte møde 1945 Foto U/Spillefilm
Henrik V 1944 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.