enda

Robert L. Levy

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Old dogs 2009 Producer U/Spillefilm
Wedding crashers 2005 Produktion U/Spillefilm
Van the Man 2002 Produktion U/Spillefilm
Lunefulde lykke 2001 Produktion U/Spillefilm
Gi' det videre 2000 Produktion U/Spillefilm
She's All That 1999 Producer U/Spillefilm
Point Break 1991 Producer U/Spillefilm
Tid til mord 1987 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.