enda

Robert L. Wolfe

(1928 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The rose 1979 Klip U/Spillefilm
De vilde år 1978 Klip U/Spillefilm
Drama i dybet 1977 Klip U/Spillefilm
Alle præsidentens mænd 1976 Klip U/Spillefilm
Vinden og løven 1975 Klip U/Spillefilm
Getaway - vild flugt 1972 Klip U/Spillefilm
Sømmet i bund 1971 Klip U/Spillefilm
Den vilde bande 1969 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.