enda

Robert Lawrence

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Last Castle 2001 Produktion U/Spillefilm
Clueless 1995 Producer U/Spillefilm
Ildkamp 1992 Producer U/Spillefilm
Et kys før døden 1991 Producer U/Spillefilm
8 millioner måder at dø på 1986 Klip U/Spillefilm
Never say never again 1983 Klip U/Spillefilm
Jeg vil, jeg vil... her og nu 1975 Klip U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Klip U/Spillefilm
Spillemand på en tagryg 1971 Klip U/Spillefilm
Romerrigets fald 1964 Klip U/Spillefilm
El Cid 1961 Klip U/Spillefilm
Spartacus 1960 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.