enda

Robert Leighton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Now You See Me 2013 Klipper U/Spillefilm
People like us 2012 Klip U/Spillefilm
Nu eller aldrig 2008 Klip U/Spillefilm
Rygtet siger... 2005 Klip U/Spillefilm
The Story of Us 1999 Klip U/Spillefilm
Præsident på frierfødder 1995 Klip U/Spillefilm
Et spørgsmål om ære 1992 Klip U/Spillefilm
Misery 1990 Klip U/Spillefilm
Blaze 1989 Klip U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Klip U/Spillefilm
En sikker vinder 1988 Klip U/Spillefilm
Prinsessen og de skøre riddere 1987 Klip U/Spillefilm
Sammenhold 1986 Klip U/Spillefilm
Drømmepigen 1985 Klip U/Spillefilm
On the rocks 1983 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.