enda

Robert Loggia

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Moritz U/Spillefilm
Brændende kærlighed 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Håbets sejr 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Big 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på drømmepigen 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Over the Top 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det vilde vagtværn 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Familiens ære 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.