enda

Robert Lorenz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Trouble with the Curve 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
J. Edgar 2011 Producer U/Spillefilm
Invictus 2010 Producer U/Spillefilm
Hereafter 2010 Producer U/Spillefilm
Gran Torino 2009 Producer U/Spillefilm
Changeling 2008 Producer U/Spillefilm
Flags of Our Fathers 2006 Produktion U/Spillefilm
Letters from Iwo Jima 2006 Produktion U/Spillefilm
Mystic River 2003 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.