enda

Robert Mark Kamen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Taken 2 2012 Manus U/Spillefilm
Colombiana 2011 Manus U/Spillefilm
Taken 2009 Manus U/Spillefilm
Bandidas 2006 Manus U/Spillefilm
Kiss of the dragon 2001 Manus U/Spillefilm
Det femte element 1997 Manus U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Manus U/Spillefilm
Dødbringende våben 3 1992 Manus U/Spillefilm
Gladiator 1992 Manus U/Spillefilm
Karate Kid III 1989 Manus U/Spillefilm
The Punisher 1989 Manus, Produktion U/Spillefilm
Karate Kid II 1986 Manus U/Spillefilm
Karate Kid 1984 Manus U/Spillefilm
Bortført, for din egen skyld 1982 Manus U/Spillefilm
De unge helte 1981 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.