enda

Robert McCallum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den erotiske storby 1986 Instruktion, Foto U/Spillefilm
Frem- og tilbage i Beverly Hills 1985 Instruktion U/Spillefilm
Små jomfruer på sexlejr 1983 Instruktion, Foto U/Spillefilm
Sex rapportpiger 1983 Instruktion U/Spillefilm
Sexagent fra Venus 1983 Foto U/Spillefilm
Intime fotomodeller 1981 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.