enda

Robert Paynter

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Get back 1991 Foto U/Dokumentarfilm
Da hvalerne kom 1989 Foto U/Spillefilm
Gys i blomsterbutikken 1986 Foto U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Foto U/Spillefilm
Ud i natten 1984 Foto U/Spillefilm
Mupperne indtager New York 1984 Foto U/Spillefilm
Bossen og bumsen 1983 Foto U/Spillefilm
Superman III 1983 Foto U/Spillefilm
En amerikansk varulv i London 1981 Foto U/Spillefilm
Marlowe går til sagen 1978 Foto U/Spillefilm
Chatos land 1971 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.