enda

Robert Rossen

(1908 – 1966)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hajen 1961 Instruktion U/Spillefilm
Alexander den Store 1956 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Alle kongens mænd 1949 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Den blodige vej 1946 Manus U/Spillefilm
Den gådefulde Martha Ivers 1946 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.