enda

Robert Ryan

(1909 - 1973)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den vilde bande 1969 Medvirkende U/Spillefilm
The Professionals 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Panserslaget ved Ardennerne 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Mytteri 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Lonelyhearts 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage fra evigheden 1956 Medvirkende U/Spillefilm
En mand steg af toget 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Død eller levende 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Vestens vilde veje 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Luftens haarde halse 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Knockout 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Vestens terror 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Drengen med det grønne hår 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Blindt had 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.